Studio | Pomegranate

After spending a few years in a cramped mezzanine at Lower Parel, the studio decided it was time to rework our workspace. This 450 Sq.ft space is within an industrial premises, and is made entirely using our experiments, repurposed, and recycled materials. A 12 foot walnut desk makes for a work bench, drafting table, dining, table, et all. A library space is attached and also serves as a model making workshop.

 

Project team: Pranav Naik, Shweta Shah, Satish Gangula, Anilbhai,  Sanjana Sidhra, Sonya Puri, Arjun Pathak

 

 

Studio space

Studio space

Studio, pomegranate, mumbai, architect, space, workspace, work, pranav, naik, shweta, chhatpar, shah, design

Studio, pomegranate, mumbai, architect, space, workspace, work, pranav, naik, shweta, chhatpar, shah, design

Studio, pomegranate, mumbai, architect, space, workspace, work, pranav, naik, shweta, chhatpar, shah, design

Studio, pomegranate, mumbai, architect, space, workspace, work, pranav, naik, shweta, chhatpar, shah, design

Studio, pomegranate, mumbai, architect, space, workspace, work, pranav, naik, shweta, chhatpar, shah, design

Studio, pomegranate, mumbai, architect, space, workspace, work, pranav, naik, shweta, chhatpar, shah, design

library

library

Studio, pomegranate, mumbai, architect, space, workspace, work, pranav, naik, shweta, chhatpar, shah, design

Studio, pomegranate, mumbai, architect, space, workspace, work, pranav, naik, shweta, chhatpar, shah, design

Studio, pomegranate, mumbai, architect, space, workspace, work, pranav, naik, shweta, chhatpar, shah, design